Ράνια Βλάχου: Όταν κομμωτική και γεωμετρία κάνουν θαύματα

Η Ράνια Βλάχου, επιχειρηματίας και hairstylist, αποτελεί την Τρίτη γενιά που ασχολείται με το συγκεκριμένο αντικείμενο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο παππούς της, πριν πολλά χρόνια αποφάσισε να ασχοληθεί το δρόμο στον κλάδο της κομμωτικής. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν και οι γονείς της, ενώ η ίδια δημιούργησε τον δικό της χώρο τον Ιούλιο του 2013.

Μία Λογίστρια στην Κομμωτική

Η Ράνια Βλάχου αποφάσισε στην αρχή να ακολουθήσει τον δρόμο της λογιστικής σπουδάζοντας, και στη συνέχεια ως εργαζόμενη σε λογιστικό γραφείο. Όπως όμως λέει και η ίδια το  «το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον». Έτσι αποφάσισε να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να ασχοληθεί με αυτό που πραγματικά αποτελούσε το πάθος της. 

Έτσι, ακολούθησαν δύο χρόνια σπουδών αλλά και ένας χρόνος μετεκπαίδευσης στον χώρο που πραγματικά την κέρδισε.

Παρόλα αυτά η τάση της για μαθηματική σκέψη, η οποία την οδήγησε στην αρχή και στη λογιστική, δεν την εγκατέλειψε ποτέ. Ο μοναδικός τρόπος που κουρεύει, αποτελεί από μόνος του μία απόδειξη, καθώς όπως υποστηρίζει όλα στηρίζονται στη σωστή γεωμετρία. 

Για την ίδια, κάθε κούρεμα και χτένισμα αποτελεί ένα έργο τέχνης, το οποίο μέσω της σωστής γεωμετρίας μπορεί να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο. 

Μία επιχείρηση που συνεχώς εξελίσσεται 

Ο τομέας της κομμωτικής και της χρωματολογίας, δεν είναι μόνο ανταγωνιστικός αλλά συνεχώς εξελίσσεται. 

Η ίδια θεωρεί πως το να εξελίσσεσαι, να εκπαιδεύεσαι συνεχώς αλλά και το να παρακολουθείς τις εξελίξεις και τις νέες τάσεις της μόδας, είναι απολύτως απαραίτητο για να προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία στον πελάτη που σε εμπιστεύεται. Και αυτό κάνει συνεχώς. Παράλληλα έχει φροντίσει να χτίσει συνεργασίες με τις καλύτερες εταιρίες του χώρου. Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί και η συνεργασία της με τη L’Oreal. 

Ο χώρος που ξεχωρίζει

Εκτός από την μοναδική εξυπηρέτηση και τη γνώσης της, η Ράνια Βλάχου έχει καταφέρει να περάσει το πνεύμα της επιχείρησης της και στον χώρο της. Ο χώρος είναι ζεστός, τακτοποιημένος και μίνιμαλ, συνδυάζοντας την πρακτικότητα με την άνεση και το στυλ, δημιουργώντας το αποτέλεσμα που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή που θα μπεις έως και την στιγμή που θα φύγεις.

Εξάλλου η διαδικασία αποτελεί ένα ταξίδι από μόνο του, και όχι μία απλή διεκπεραίωση. Με μία επίσκεψη στο κατάστημα, θα καταλάβετε απολύτως αυτό που εννοώ.

Η εξειδίκευση 

Το Κομμωτήριο «Rania Vlachou» ξεχωρίζει όχι μόνο διότι έχει τη στήριξη όλων όσον το εμπιστεύονται αλλά γιατί δεν φοβάται να διαφοροποιηθεί. Σε αντίθεση με τις περισσότερες επιχειρήσεις του κλάδου, έχει αποφασίσει να καθιερωθεί ως boutique μαλλιών και μόνο, κάτι που του επιτρέπει να εξειδικευτεί και να βελτιώσει συνεχώς τις υπηρεσίες που παρέχει στον συγκεκριμένο κλάδο της αγοράς. 

Η επιχείρηση της Ράνιας Βλάχου αποτελεί ένα από τα ελάχιστα κομμωτήρια στη χώρα τα οποία έχουν εξειδίκευση στη χρωματολογία και στην κομμωτική, ενώ για πολλούς οι υπηρεσίες που παρέχει η επιχείρηση είναι οι κορυφαίες στον κλάδο. 

Κάντε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας

Το καλύτερο δώρο για τον εαυτό μας, ξεκινά για πολλές και πολλούς από εμάς με φροντίδα και ανανέωση. Αν θέλετε να κάνετε ένα νέο βήμα, να ανανεωθείτε ή απλώς να προσφέρετε ένα δώρο στον εαυτό σας, τότε σίγουρα αξίζει να επισκεφθείτε το κομμωτήριο «Rania Vlachou», στη Νέα Σμύρνη. Μία επίσκεψη αρκεί για να κερδίσει και εσάς, όπως κέρδισε και εμάς.

Επικοινωνήστε με την Rania Vlachou Hairstylist για να βρείτε το look που αναδεικνύει την εμφάνισή σας.

Διεύθυνση: Λ. Ελ. Βενιζέλου 79, Νέα Σμύρνη 17123

Telephone+30 210 93 23 880

E-mailraniavlachou@yahoo.com

Websiteraniavlachou.gr

Related articles

Эксперименты на кухне как создать свой уникальный рецепт

Заголовок: Эксперименты на кухне: как создать свой уникальный рецепт Фьюжн...

Πώς να δείχνετε ωραία φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα

Φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα μπορείτε να κάνετε μια τολμηρή...

Καραγενάνη: Τι είναι και ποια Οφέλη Έχει;

Η καραγενάνη είναι μια ουσία που χρησιμοποιείται ευρέως στη...

Roberto Cavalli: Έφυγε στα 83 του ο γνωστός Ιταλός σχεδιαστής

Ο Roberto Cavalli, ο εμβληματικός Ιταλός σχεδιαστής μόδας που...
spot_img