Τα καλύτερα γυναικεία κουρέματα 2022

Η αλλαγή των μαλλιών σου είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου. Ο καλύτερος τρόπος για να επιλέξεις ένα νέο χρώμα ή χτένισμα είναι να δοκιμάσεις μία από τις νεότερες τάσεις σε γυναικεία κουρέματα 2022. Το 2022 έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος του και στην φετινή μόδα υπάρχουν διάφορα κουρέματα για όλα τα στyλ και σίγουρα θα βρεiς πολλά που να σου αρέσουν και να σου ταιριάζουν.

Συνέχισε παρακάτω την ανάγνωση για να μάθεις τα καλύτερα γυναικεία κουρέματα 2022. Διάβασε τις 7 απ;o τις προτάσεις μας, ώστε να βρεις το κούρεμα που σου ταiριάζει και είναι στο στυλ σου, για να πάρεις ιδέες για την επόμενη επίσκεψή σου στο κομμωτήριο.

Γυναικεία κουρέματα 2022: Μακριά μαλλιά με αφέλειες

Ένα από τα πιο μοντέρνα γυναικεία κουρέματα 2022 είναι σίγουρα τα μακριά μαλλιά με αφέλειες. Αν έχεις μακριά μαλλιά περιποιημένα χωρίς ψαλίδα απ;o το styling το καλύτερο που μπορείς να κάνεις αν θέλεις μια καινούργια αλλαγή είναι να κόψεις αφέλειες. Υπάρχουν διάφοροι τύποι για αφέλειες ανάλογα με το στuλ σου. Αρκετά διαδεδομένες είναι οι curtain αφέλειες δηλαδή οι αφέλειες που είναι πιο μακριές με χωρίστρα στη μέση. Το κούρεμα αυτό πάει πολύ και με τις κλασικέ αφέλειες, που όλες είναι στο ίδιο μήκος ή αυτές που μακραίνουν προς τις άκρες. Ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου και με τη βοήθεια του κομμωτή σου διάλεξε αυτές που θα σου πάνε καλύτερα.

Γυναικεία κουρέματα 2022: Μακριά μαλλιά φιλαριστά

Τα μακριά μαλλιά με μακριές στρώσεις, τα φιλαριστά είναι τάση για φέτος. Αυτό το κούρεμα δείχνει πολύ ωραίο με φυσικά κύματα. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών και προσθέτει κίνηση και όγκο. Επιπλέον για να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα ζήτησε από τον κομμωτή σου να κάνει φιλάρισμα που να πλαισιώνει το πρόσωπο και να ξεκινάει κάτω από το πηγούνι. Στο κούρεμα αυτό ταιριάζουν πολύ ανταύγειες σε φυσικούς τόνους κοντά στο χρώμα των μαλλιών σου.

Γυναικεία κουρέματα 2022: Μακρύ και κομψό

Αν ακόμα δεν έχεις καταφέρει να πας στο κομμωτήριο μην ανησυχείς, τα μακριά μαλλιά είναι μεγάλη τάση στα γυναικεία κουρέματα 2022. Το μυστικό για να κάνεις το μήκος να φαίνεται υγιές και κομψό είναι να ζητήσεις από τον κομμωτή σου να σου κόψει τα μαλλιά σου όλα στο ίδιο μήκος και να μην κόψει από το μάκρος. Τέλος το κούρεμα αυτό ταιριάζει κυρίως στις νεότερες ηλικίες αλλά και σε όλους τους τύπους μαλλιών.

Γυναικεία κουρέματα 2022: Μέχρι τον ώμο φιλαριστά.

Το κούρεμα στο μήκος των ώμων είναι ένα από τα πιο όμορφα και κολακευτικά χτενίσματα που υπάρχουν το 2022. Και αυτό που το κάνει ακόμα καλύτερο είναι όταν είναι φιλαριστά σε στρώσεις. Ένα κούρεμα με στρώσεις μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου. Αυτό το κούρεμα φαίνεται ακόμα καλύτερο με στρώσεις που πλαισιώνουν το πρόσωπο καθώς και ενισχύουν τον όγκο των μαλλιών σου.

Γυναικεία κουρέματα 2022: Μακρύ καρέ

Το μακρύ καρέ είναι ένα ευέλικτο κούρεμα και δείχνει ωραίο σε όλες τις ηλικίες. Είναι ένα κομψό κούρεμα που μπορεί να χτενιστεί με διάφορους τρόπους και αυτό το κάνει ακόμα πιο αγαπητό. Ένας πολύ διαχρονικός τρόπος σε συνδυασμό με μια μοντέρνα πινελιά, είναι αντί για βαγκ μπούκλες να κάνεις χαλαρά κύματα, που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση και δείχνουν ωραία σε όλα τα πρόσωπα.

Γυναικεία κουρέματα 2022: 90΄s Μπόμπ

Αν τα κοντά μαλλιά είναι τα αγαπημένα σου αυτό το 90΄s μπόμπ είναι φτιαγμένο για σένα. Το κούρεμα αυτό δείχνει εξίσου ωραία σε μπούκλες αλλά και ίσια μαλλιά έχει ζωντάνια, και θυμίζει αρκετά το κλασικό κούρεμα του Vidal Sassoon της δεκαετίας του ‘60 , καθώς έχει αρκετή επιρροή σε συνδυασμό  με την υφή και κίνηση της δεκαετίας του ΄90. Είναι πολύ κομψό και δίνει αρκετό στυλ στην κάθε σου εμφάνιση. Είναι ιδανικό για κάθε ηλικία.

Γυναικεία κουρέματα 2022: Όλα ένα μήκος

Αν δεν σου αρέσουν τα πολύ μακριά μαλλιά αλλά ούτε και τα κοντά αυτό το κούρεμα είναι το κατάλληλο για σένα. Το κούρεμα των μαλλιών, όλα σε ένα μήκος είναι ένα εύκολο και ταυτόχρονα όμορφο κούρεμα για όσες γυναίκες δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους να κάνουν styling στα μαλλιά τους αλλά θέλουν να δείχνουν κομψές και περιποιημένες. Αυτό το κούρεμα θα δείχνει τέλεια σε όλα τα είδη και χρώματα μαλλιών. Αν θέλεις να κάνεις και κάτι παραπάνω μπορείς να προσθέσεις στο κούρεμά σου και κάποιες ανταύγειες ή μπαλαγιάζ ώστε να φωτίσεις παραπάνω τα μαλλιά σου.

Related articles

Эксперименты на кухне как создать свой уникальный рецепт

Заголовок: Эксперименты на кухне: как создать свой уникальный рецепт Фьюжн...

Πώς να δείχνετε ωραία φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα

Φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα μπορείτε να κάνετε μια τολμηρή...

Καραγενάνη: Τι είναι και ποια Οφέλη Έχει;

Η καραγενάνη είναι μια ουσία που χρησιμοποιείται ευρέως στη...

Roberto Cavalli: Έφυγε στα 83 του ο γνωστός Ιταλός σχεδιαστής

Ο Roberto Cavalli, ο εμβληματικός Ιταλός σχεδιαστής μόδας που...
spot_img