Ο Απατεώνας του Tinder – Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix

Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, ο Απατεώνας του Tinder, έχει τραβήξει την προσοχή εκατομμυρίων θεατών της διάσημης πλατφόρμας, φτάνοντας στην κορυφή μέσα σε μόλις λίγες ημέρες από την κυκλοφορία του.

Ποιος είναι ο Simon Leviev και γιατί η ιστορία του ενέπνευσε τη σειρά του Netflix, ο Απατεώνας του Tinder;

Στους θεατές του Netflix φαίνεται να αρέσουν οι αληθινές ιστορίες απάτης. Ο Απατεώνας του Tinder βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των χρηστών της πλατφόρμας σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με το IMDb o Απατεώνας του Tinder έχει πολύ απήχηση στο κοινό με βαθμολογία 7,3/10. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που αφηγείται τα γεγονότα της ζωής του Shimon Hayut. Ο επονομαζόμενος απατεώνας του Tinder, είναι ένας καταδικασμένος απατεώνας από το Ισραήλ. Ο Hayut παρέσυρε πολλές ανυποψίαστες γυναίκες σε εφαρμογές γνωριμιών όπως το Tinder παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως τον γιο ενός μεγιστάνα, χρησιμοποιώντας το όνομα Simon Leviev και στη συνέχεια κανόνισε δάνεια στο όνομά τους, αφήνοντάς τους ανεξόφλητους λογαριασμούς.

Η σύλληψη του απατεώνα του Tinder στην Ελλάδα

Η σύλληψή του απατεώνα του Tinder έγινε στην Ελλάδα, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, τον Ιούλιο του 2019, λόγω χρήσης πλαστού διαβατηρίου μετά από κοινή επιχείρηση της Ιντερπόλ και της αστυνομίας του Ισραήλ. Τον Δεκέμβριο του 2019 καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλάκισης για κλοπή, απάτη και πλαστογραφία εγγράφων. Τελικά αφέθηκε ελεύθερος μετά από πέντε μήνες, λόγω καλής διαγωγής.

Δες εδώ το τρέιλερ για τη σειρά του Netflix ο Απατεώνας του Tinder:

Σχετικά με κάποια από τα θύματα του Simon

Στο ντοκιμαντέρ o Απατεώνας του Tinder παρουσιάζονται οι ιστορίες τριών γυναικών. Οι γυναίκες αυτές είναι τρία αληθινά θύματα του εν λόγω απατεώνα, ενώ υπάρχουν και άλλα δεκάδες, από τα οποία απέσπασε συνολικά 10 εκατομμύρια δολάρια. Έχουν ξεκινήσει ήδη οι προσπάθειες για να συγκεντρωθούν τα χρήματα της αποπληρωμής των δανείων από τις τράπεζες. Τώρα, μέσω του crowdfunding, έχουν συγκεντρωθεί μόλις 169.000 δολάρια. Άνθρωποι από διάφορες χώρες, με αφορμή την προβολή του ντοκιμαντέρ από το Netflix, βοήθησαν σε αυτήν την ενέργεια για να αποκατασταθούν τα παραπάνω θύματα.

Η δήλωση του Simon Leviev σχετικά με το ντοκιμαντέρ του Netflix

Ο Simon Leviev, ο γνωστός Απατεώνας του Tinder που είχε συλληφθεί από τις ελληνικές αρχές το 2019, καθώς εναντίον του υπήρχαν καταγγελίες από τις γυναίκες που είχε γνωρίσει μέσω της εφαρμογής Tinder, υποστηρίζει πως η ιστορία που παρουσιάζεται στο Netflix και στα ΜΜΕ είναι ψεύτικη. Ισχυρίζεται πως τίποτα από αυτά που έχουν αναφέρει δεν συνέβη και πως οι ίδιες οι γυναίκες του χρωστούν χρήματα και όχι το αντίθετο. Ακόμα δήλωσε ότι έχει καταθέσει αγωγή εναντίων τους και πως δεν θα υποχωρήσει.

Με τι ασχολείται τώρα ο Απατεώνας του Tinder;

Ο Simon Leviev φιλοδοξεί να εισβάλει στο Χόλιγουντ και να μετατρέψει τη φήμη του Απατεώνα του Tinder σε μια νόμιμη καριέρα. Σύμφωνα με το TMZ, ο Simon έχει ήδη υπογράψει με έναν πράκτορα ταλέντων καθώς σχεδιάζει να εκδώσει και ένα βιβλίο. Παράλληλα, σχεδιάζει να πρωταγωνιστήσει σε ριάλιτι με θέμα τις σχέσεις και να φιλοξενήσει ένα podcast γνωριμιών. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως ο Απατεώνας του Tinder έχει τεράστια σχέδια για άλλη μια φορά.

Διάβασε επίσης:

Related articles

Πώς φεύγει η σιλικόνη από το δέρμα;

Πώς φεύγει η σιλικόνη από το δέρμα; Στον κόσμο...

Μακραμέ Βραχιόλια: Πως φτιάχνονται και από ποια υλικά αποτελούνται;

Πως φτιάχνονται τα μακραμέ βραχιόλια; Το μακραμέ είναι μια...

Πράσινη Άργιλος: Ιδιότητες και Χρήσεις

Η πράσινη άργιλος αποτελεί ένα φυσικό υλικό που έχει...

Αιμορραγία Πριν την Περίοδο: Τι την Προκαλεί και πως θα την Αντιμετωπίσετε

Η αιμορραγία πριν την περίοδο είναι ένα συχνό φαινόμενο...

Χτένισμα για γάμο: Πως να επιλέξετε αυτό που θα ξεχωρίσει

Η συμμετοχή σε έναν γάμο είναι μια ξεχωριστή περίσταση...