Αυτή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γνώρισε το άλλο σου μισό με το Ding

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι εδώ και για όσους δεν έχουν βρει ακόμη το άλλο τους μισό υπάρχει λύση. Φέτος, το Ding σας προσκαλεί να ξεφύγετε από τη μονοτονία των παραδοσιακών dating apps και να μπείτε σε έναν κόσμο όπου οι γνωριμίες γίνονται άμεσα και τώρα, από κοντά, με πραγματικούς ανθρώπους. Ήρθε η ώρα να πείτε αντίο στο ατελείωτο, και δίχως νόημα swiping! Το Ding, η #1 εφαρμογή φλερτ αλλάζει το παιχνίδι στον έρωτα.

Ανακαλύψτε τον έρωτα σε κάθε ματιά με το Ding

Στην καρδιά του Ding βρίσκεται μια απλή αλλά μοναδική ιδέα: φλερτ σε πραγματικό χρόνο, βασισμένο στην τοποθεσία, που μετατρέπει τις καθημερινές συναντήσεις σε συναρπαστικές ευκαιρίες. Είτε πίνετε τον καφέ σας στην αγαπημένη σας καφετέρια, είτε παρευρίσκεστε σε ένα πολυσύχναστο μουσικό φεστιβάλ, είτε απλώς εξερευνείτε την πόλη, το Ding διασφαλίζει ότι δεν απέχετε ποτέ περισσότερο από μερικά κλικς από μια νέα σχέση.

Πώς λειτουργεί το Ding

Το Ding έχει δημιουργηθεί ώστε να σπάσει τον πάγο και την αμηχανία της πρώτης γνωριμίας και να παρακινήσει τον χρήστη να κάνει το πρώτο βήμα και να γνωρίσει το άτομο που τον ενδιαφέρει. Ας δούμε λοιπόν πώς φέρνει τους ανθρώπους σε επαφή:

Άμεσες επαφές: Σημειώστε την παρουσία σας σε οποιαδήποτε τοποθεσία και ανοίξτε την πόρτα σε πιθανά ματσαρίσματα σας σε κοντινή απόσταση.

Στείλτε ένα Ding: Εντοπίζετε κάποιον που σας ενδιαφέρει; Ένα γρήγορο “Ding” αρκεί για να τον ενημερώσετε ότι ενδιαφέρεστε.

Συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο: Όταν δύο χρήστες κάνουν Ding ο ένας στον άλλον, καλούνται σε μια συνομιλία που είναι τόσο αυθόρμητη όσο και η συνάντησή τους. Το μυστικό όμως είναι πως οι χρήστες μπορούν να συνομιλήσουν μόνο για 15′. Στη συνέχεια πρέπει να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο από κοντά!

Μοναδικά χαρακτηριστικά που κάνουν το Ding να ξεχωρίζει

Τι είναι όμως αυτό που κάνει το Ding να ξεχωρίζει ανάμεσα στις υπόλοιπες εφαρμογές γνωριμιών; Η δέσμευσή του στην αυθεντικότητα, την ασφάλεια και τις αλληλεπιδράσεις σε πραγματικό χρόνο. Με χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να ενθαρρύνουν τους χρήστες να συναντηθούν προσωπικά και να δημιουργήσουν γνήσιες συνδέσεις, το Ding δεν είναι απλώς μια εφαρμογή αλλά ένα movement προς πιο ουσιαστικές εμπειρίες γνωριμιών.

Γιατί το Ding είναι ο σύμμαχός σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Αυτή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το Ding σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε μία πραγματική γνωριμία με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Σε έναν κόσμο που έχουμε συνηθίσει απλώς το απρόσωπο chatting, το Ding διασφαλίζει ότι καμία τυχαία συνάντηση δεν θα περάσει απαρατήρητη. Για αυτό εξάλλου το Ding δεν είναι μία εφαρμογή γνωριμιών αλλά η πρώτη εφαρμογή φλερτ!

Swipe LessLive More

Καθώς γιορτάζουμε την αγάπη σε όλες τις μορφές της, το Ding μπορεί να γίνει ο καλύτερος σύμμαχος σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Με το Ding, δεν χρειάζεται να περιμένετε απλώς να σας βρει η αγάπη, αλλά μπορείτε να την αναζητήσετε ενεργά σε κάθε μέρος που πηγαίνετε, είτε αυτό είναι bar, ή καφετέρια, ή ένα από τα μοναδικά Ding Events.

Δίνοντας έμφαση στις γνήσιες αλληλεπιδράσεις, το Ding καλλιεργεί μια κουλτούρα σεβασμού και ειλικρίνειας, σπάνια στον κόσμο των ψηφιακών γνωριμιών. Αυτή η πτυχή της κοινότητας ενθαρρύνει τους χρήστες όχι μόνο να αναζητούν προσωπικές συνδέσεις, αλλά και να συμβάλλουν σε ένα πιο ανοιχτό και αυθεντικό κοινωνικό περιβάλλον.

Ασφάλεια – Ding: Κορυφαία προτεραιότητα στον κόσμο των online ραντεβού

Είναι γεγονός πως στον κόσμο του φλερτ, η ασφάλεια αποτελεί πρωταρχικό μέλημα για όλους μας. Το Ding όμως έχει προνοήσει και για αυτό προσθέτοντας στην εφαρμογή το panic button. Με το panic button οι χρήστες μπορούν να φλερτάρουν άφοβα καθώς μπορούν ανά πάσα στιγμή να γνωστοποιήσουν το location που είναι.

Με λίγα λόγια

Τι Ding έφτασε για να μετατρέψει τις καθημερινές στιγμές σε ευκαιρίες για φλερτ και ουσιαστική γνωριμία. Αυτή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αφήστε το Ding να σας καθοδηγήσει να γνωρίσετε τον κόσμο γύρω σας με φρέσκα μάτια, έτοιμοι να ανακαλύψετε τη μαγεία του φλερτ στα πιο απροσδόκητα μέρη.

Κατέβασε και εσύ την εφαρμογή για iphone ή android.

Related articles

Πώς να δείχνετε ωραία φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα

Φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα μπορείτε να κάνετε μια τολμηρή...

Καραγενάνη: Τι είναι και ποια Οφέλη Έχει;

Η καραγενάνη είναι μια ουσία που χρησιμοποιείται ευρέως στη...

Roberto Cavalli: Έφυγε στα 83 του ο γνωστός Ιταλός σχεδιαστής

Ο Roberto Cavalli, ο εμβληματικός Ιταλός σχεδιαστής μόδας που...

Φορολογική Μεταχείριση των Βραχυχρόνιων Μισθώσεων Ακινήτων: Αναλυτικός Οδηγός από την KRS

Η βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων αποτελεί μία δραστηριότητα η οποία...