Πως θα τον κάνω να με σκέφτεται; – 10 tips

Όλες μας έχουμε βρεθεί εκεί: Έχεις έναν ξεχωριστό άνθρωπο στη ζωή σας και θέλετε να σας σκέφτεται όσο τον σκέφτεστε κι εσύ.

Πώς όμως θα αφήσεις μια μόνιμη εντύπωση που θα μείνει στο μυαλό του για πολύ καιρό αφότου χωρίσουν οι δρόμοι σας;

Αυτό το άρθρο αποκαλύπτει δέκα δελεαστικές συμβουλές για να διασφαλίσεις ότι είσαι η σαγηνευτική σκέψη που δεν μπορεί να αποτινάξει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Σχεδιασμένες με γνώμονα τη σύγχρονη γυναίκα, αυτές οι συμβουλές αφορούν την ανάδειξη του μοναδικού σου εαυτού, αφήνοντάς τον απόλυτα γοητευμένο και λαχταρώντας περισσότερα.

Η δημιουργία μιας συναισθηματικής σύνδεσης που προτρέπει κάποιον να σε σκεφτεί απαιτεί αυθεντικότητα, μια πρέζα μυστηρίου και μια δόση διασκέδασης. Πρόκειται για τη δημιουργία αξέχαστων στιγμών και τη δημιουργία ενός δεσμού που αντέχει στο χρόνο. Οπότε, είτε είστε σε μια εκκολαπτόμενη σχέση είτε απλά ερωτευμένοι από μακριά, εδώ είναι δέκα τρόποι για να τον κάνεις να σε σκέφτεται όλη μέρα.

1. Να είσαι αυθεντική

Τίποτα δεν είναι πιο γοητευτικό από μια γυναίκα που είναι με αυτοπεποίθηση ο εαυτός της. Αγκάλιασε τις ιδιορρυθμίες σου και τις ιδιότητες που σε κάνουν μοναδική.

2. Το χαρακτηριστικό σου άρωμα

Φόρεσε ένα διακριτικό άρωμα όταν είσαι μαζί του. Η δύναμη της μυρωδιάς συνδέεται στενά με τη μνήμη και εκείνος θα συνδέσει αυτό το άρωμα με εσένα.

3. Να είσαι μυστηριώδης

Μην αποκαλύπτεις όλα σου τα μυστικά με τη μία. Κράτησε τον μαντεύοντας και με την περιέργεια να μάθει περισσότερα για εσένα.

4. Δείξε γνήσιο ενδιαφέρον γι’ αυτόν

Οι άνθρωποι αγαπούν να αισθάνονται ότι τους βλέπουν και τους εκτιμούν. Δείξε γνήσιο ενδιαφέρον για τη ζωή και τα ενδιαφέροντα του.

5. Κάνε του έκπληξη 

Ένα μήνυμα-έκπληξη ή ένα αυθόρμητο σχέδιο μπορεί να σπάσει τη μονοτονία της ημέρας του και να τον κάνει να σε σκέφτεται.

6. Να είστε υποστηρικτική

Να είσαι δίπλα του σε στιγμές που σε έχει ανάγκη. Η υποστήριξή σου όχι μόνο θα εκτιμηθεί αλλά και θα τον κάνει να σε θυμάται

7. Δείξε πόσο έξυπνη είσαι

Μια καλή αίσθηση του χιούμορ μπορεί να είναι απίστευτα ελκυστική. Το πνεύμα σου θα τον κρατήσει διασκεδαστικό και θα τον κάνει να σε εκτιμήσει ακόμα παραπάνω.

8. Προκάλεσε τον

Ένας μικρός φιλικός ανταγωνισμός μπορεί να κρατήσει τα πράγματα συναρπαστικά. Μπορεί να είναι ένα παιχνίδι, μια συζήτηση ή μια πρόκληση που θα τον κάνει να σε κρατήσει στο μυαλό του.

9. Μοιράσου ένα τραγούδι ή μια ταινία

Το να μοιράζεσαι ένα τραγούδι ή μια ταινία δημιουργεί μια κοινή εμπειρία. Κάθε φορά που ακούει αυτό το τραγούδι ή βλέπει αυτή την ταινία, θα σε σκέφτεται.

10. Εξέφρασε τη στοργή σου

Ποτέ μην αποφεύγεις να εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Ένα γλυκό σημείωμα ή ένα ειλικρινές κομπλιμέντο μπορεί να τον κάνει να νιώσει ξεχωριστός.

Με λίγα λόγια

Το να τον κάνεις να σε  σκέφτεται όλη μέρα έχει να κάνει με τη δημιουργία μιας βαθιάς σύνδεσης που εκτείνεται πέρα από τη σωματική έλξη.

Έχει να κάνει με το να είσαι ο αυθεντικός σου εαυτός, να δείχνεις γνήσιο ενδιαφέρον για τη ζωή του και να δημιουργείς κοινές εμπειρίες.

Περιλαμβάνει έναν συνδυασμό μυστηρίου, αυθορμητισμού, υποστήριξης και στοργής.

Να θυμάσαι, κάθε σχέση είναι μοναδική και αυτό που λειτουργεί για έναν μπορεί να μην λειτουργεί για κάποιον άλλο. Το πιο σημαντικό είναι να παραμείνεις αληθινή στον εαυτό σου και να σέβεσαι την ατομικότητα και τα όριά του.

Δοκίμασε λοιπόν αυτές τις συμβουλές και συνέχισε να είσαι αυτή που είσα. Άλλωστε, δεν υπάρχει κανείς σαν εσένα!

Διάβασε επίσης:

Related articles

Эксперименты на кухне как создать свой уникальный рецепт

Заголовок: Эксперименты на кухне: как создать свой уникальный рецепт Фьюжн...

Πώς να δείχνετε ωραία φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα

Φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα μπορείτε να κάνετε μια τολμηρή...

Καραγενάνη: Τι είναι και ποια Οφέλη Έχει;

Η καραγενάνη είναι μια ουσία που χρησιμοποιείται ευρέως στη...

Roberto Cavalli: Έφυγε στα 83 του ο γνωστός Ιταλός σχεδιαστής

Ο Roberto Cavalli, ο εμβληματικός Ιταλός σχεδιαστής μόδας που...
spot_img