Να πάω σε χαρτορίχτρα;

Αν δεν νιώθεις σίγουρη για τα συναισθήματα σου, για μια σοβαρή κατάσταση που σε απασχολεί στα συναισθηματικά, οικονομικά σου, για τα συναισθήματα για το πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι ή απλά αν θέλεις μια επιβεβαίωση για αυτά που πιστεύεις, μια χαρτορίχτρα ίσως σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα και από μια διαφορετική οπτική. Υπάρχουν πλέον πολλοί τρόποι για να βρεις μία χαρτορίχτρα. Αρχικά μπορείς να βρεις κάποια που είναι γνωστή ή γνωρίζεις ότι είναι καλή και πετυχαίνουν οι προβλέψεις της. Αν δεν γνωρίζεις κάποια ή δεν θέλεις να επισκεφτείς μια χαρτορίχτρα από κοντά το ίντερνετ θα σε βοηθήσει.

Συνέχισε παρακάτω την ανάγνωση για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες, για το αν αξίζει να επισκεφτείς μια χαρτορίχτρα και για να λυθούν όλες οι απορίες σου γύρω από αυτό το θέμα.

Που θα βρω χαρτορίχτρα;

Μπορείς να βρεις μέσω ίντερνετ και διάφορων εφαρμογών, χαρτορίχτρα και να κλείσεις ένα ραντεβού μαζί της online κάτι που ίσως είναι πιο βολικό για σένα. Αν θες να επισκεφτείς μια χαρτορίχτρα μπορείς να βρεις πάλι μέσω ίντερνετ και να την επισκεφτείς από κοντά. Πήγαινε με μια φίλη σου μαζί ώστε να ακούσει και εκείνη αυτά που θα πει η χαρτορίχτρα και να σε βοηθήσει να δεις την κατάσταση πιο λογικά.

Τι να αναφέρεις και τι όχι πριν σου πει τα χαρτιά

Όσο και να θες να τα πεις όλα στην χαρτορίχτρα, καλό θα ήταν να αναφέρεις μόνο τα βασικά κομμάτια και ανθρώπους σε εκείνη και να την αφήσεις να βγάλει το δικό της συμπέρασμα για να δεις αν όντως συμφωνούν με την πραγματικότητα ή απλά αν είναι γενικά πράγματα που συμβαίνουν σε όλους, ώστε να μην σε κοροϊδέψει.

Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν δεχτείς αυτά που είπε η χαρτορίχτρα

Μόλις σου πει τα χαρτιά μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Εξέτασε αυτά που άκουσες και προσπάθησε με τη λογική να δεις αν όντως ισχύουν, ώστε να μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις ή άσχημες καταστάσεις που δεν θα έκανες αν δεν άκουγες αυτές τις πληροφορίες. Πολλές φορές θα σου πουν αυτά που θες να ακούσεις και όχι την αλήθεια. Υπάρχουν και φορές που κάποιες ή όλες οι προβλέψεις είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα και όντως συμβαίνουν. Το σημαντικό είναι να μην παρασυρθείς και απλά ότι άκουσες να τα κρατήσεις ως πληροφορίες χωρίς να τα θεωρήσεις όλα δεδομένα.

Τι τράπουλες υπάρχουν;

Υπάρχουν πολλά είδη χαρτιών και τράπουλες, διαφορετικές τεχνικές και τρόποι ριξίματος ανάλογα με τη χαρτορίχτρα αλλά και με το θέμα που σε απασχολεί. Αν έχεις ξαναπάει στο παρελθόν να σου πουν τα χαρτιά μπορεί να έχεις μια προτίμηση σε κάποια τράπουλα ή τεχνική ριξίματος, όποτε πριν κλείσεις κάποιο ραντεβού μπορείς να ζητήσεις αυτό που λειτούργησε σε εσένα τότε. Αν δεν γνωρίζεις καθόλου από αυτά, μην ανησυχείς θα βρει εκείνη το κατάλληλο για σένα ή αυτό που χρησιμοποιεί ήδη. Υπάρχουν πολλές τράπουλες αλλά οι τρείς παρακάτω είναι οι πιο διαδεδομένες τα τελευταία χρόνια.

Η τράπουλα ταρό είναι πολύ διαδεδομένη και χρησιμοποιείται πολύ στο εξωτερικό αλλά τα τελευταία χρόνια και εδώ. Υπάρχουν πολλές τεχνικές ριξίματος, καλύπτει πολλά ερωτήματα και διαβάσματα για τις καταστάσεις καθώς και το μέλλον. Η τράπουλα ταρό μπορεί να απαντήσει και ερωτήσεις και στο διάβασμα η χαρτορίχτρα να σου πει αν είναι θετική, αρνητική ή ουδέτερη μια απάντηση.

Η απλή τράπουλα χρησιμοποιείται από παλιά και έχει και αυτή διάφορες τεχνικές ριξίματος και είναι το ίδιο αποτελεσματική για να μαντέψει κάποιος το μέλλον αλλά και για το παρελθόν όπως και το παρόν. Έχει πολλές ιδιότητες και ο καθένας την ερμηνεύει με τον δικό του τρόπο όπως και τις υπόλοιπες τράπουλες.

Η τράπουλας της Κατίνας είναι μια τράπουλα που χρησιμοποιούταν και ακόμα χρησιμοποιείται για να μαντεύει το μέλλον και κυρίως γύρω από τα ερωτικά ζητήματα. Η τράπουλα αυτή είναι εμπνευσμένη από τις μάγισσες της Σμύρνης.

Τι άλλες υπηρεσίες μπορεί να προσφέρει μια χαρτορίχτρα;

Πολλές χαρτορίχτρες εκτός από χαρτιά προσφέρουν και άλλες υπηρεσίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, όπως το διάβασμα του ελληνικού καφέ ή η ανάλυση του αστρολογικού σου χάρτη όπως και προβλέψεις σχετικά με το ζώδιό σου, πιο προσωποποιημένα και όχι τόσο γενικά.

Πόσο κοστίζει να επισκεφτείς μια χαρτορίχτρα;

Οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με το πόσο γνωστή είναι μια χαρτορίχτρα, σε ποια περιοχή βρίσκεται αλλά και ανάλογα με αυτά που θα ζητήσεις  να μάθεις και εσύ. Επίσης ανάλογα και με τον χρόνο που θα διαθέσει για σένα είναι ένας ακόμα παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει την τελική τιμή, οπότε δεν υπάρχει κάτι σίγουρο. Μπορείς να ενημερωθείς από το ίντερνετ ή να καλέσεις για να μάθεις τις τιμές.#

Διάβασε επίσης:

Related articles

Πώς να δείχνετε ωραία φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα

Φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα μπορείτε να κάνετε μια τολμηρή...

Καραγενάνη: Τι είναι και ποια Οφέλη Έχει;

Η καραγενάνη είναι μια ουσία που χρησιμοποιείται ευρέως στη...

Roberto Cavalli: Έφυγε στα 83 του ο γνωστός Ιταλός σχεδιαστής

Ο Roberto Cavalli, ο εμβληματικός Ιταλός σχεδιαστής μόδας που...

Φορολογική Μεταχείριση των Βραχυχρόνιων Μισθώσεων Ακινήτων: Αναλυτικός Οδηγός από την KRS

Η βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων αποτελεί μία δραστηριότητα η οποία...
spot_img