Παρασκευάς Φορολογάς: Κάντε τη φορολογική σας δήλωση εύκολα και γρήγορα

Θέλετε να κάνετε τη φορολογική σας δήλωση εύκολα και γρήγορα, χωρίς κανένα άγχος ή φόβο λάθους;

Θέλετε να έχετε τελειώσει με τη διαδικασία σε μόλις 2 λεπτά;

Τότε σας έχουμε τη λύση, τον Παρασκευά Φορολογά, το πρώτο ψηφιακό λογιστήριο στην Ελλάδα!

Ποιος είναι ο Παρασκευάς Φορολογάς

Ο Παρασκευάς Φορολογάς είναι ο πρώτος ψηφιακός λογιστής στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε το 2020 από την KRS, η οποία αποτελεί την κορυφαία λογιστική εταιρεία της Αττικής για το 2023.

Για να μάθετε περισσότερα για τις διακρίσεις της εταιρείας, διαβάστε εδώ.

Μέσω της εφαρμογής του Παρασκευά Φορολογά οι χρήστες μπορούν επιπλέον να επιλέξουν το συνδρομητικό πακέτο που τους ταιριάζει ή να αγοράσουν μεμονομένες υπηρεσίες από μια ευρεία γκάμα που προσφέρεται, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, προσαρμοσμένες πλήρως στις ανάγκες του κοινού στο οποίο απευθύνονται.

Παρασκευάς Φορολογάς

Γιατί να επιλέξετε τον Παρασκευά Φορολογά;

Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα την εφαρμογή του Παρασκευά Φορολογά καθώς χρησιμοποιώντας την, μπορείτε να απολαύσετε σε πολύ χαμηλή τιμή:

#1 Ταχύτητα 

Χρησιμοποιώντας το app του Παρασκευά Φορολογά, μπορείτε να συμπληρώσεις την δήλωσή εύκολα και γρήγορα από την άνεση του σπιτιού σας, σε λιγότερο από 2 λεπτά!

Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία, η ομάδα του λογιστικού γραφείου της KRS θα ελέγξει την δήλωσή σας πριν την καταθέσει.

#2 Ευκολία στη Χρήση

Η εφαρμογή του Παρασκευά Φορολογά έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι πολύ εύκολη στη χρήση.

Απλά κατεβάζετε την εφαρμογή από το AppStore ή το PlayStore και συμπληρώνετε τις απαραίτητες πληροφορίες για τη φορολογική σας δήλωση απαντώντας σε απλές ερωτήσεις.

#3 Αξιοπιστία & Εμπιστοσύνη 

Η εφαρμογή του Παρασκευά Φορολογά δημιουργήθηκε από το λογιστικό γραφείο της KRS το οποίο βραβεύτηκε ως το καλύτερο στην Αττική για το 2023, ενώ ο Παρασκευάς έχει και δική του άδεια λογιστή!

#4 Εξαιρετική Εξυπηρέτηση 

Η ομάδα του Παρασκευά Φορολογά αποτελείται από έμπειρους λογιστές με πολυετή εμπειρία στη Λογιστική και τη Φορολογία, καθώς ανήκει στην οικογένεια της KRS.

#5 Επικοινωνία

Ο Παρασκευάς Φορολογάς έχει δημιουργήσει πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας για να καλύψει τις φορολογικές σας ανάγκες. Μπορείτε μάλιστα να επικοινωνήσετε μέσω του chat που προσφέρει η εφαρμογή.

Η επικοινωνία με την ομάδα είναι άμεση, γρήγορα και πάνω από όλα αποτελεσματική.

Paraskevas Forologas

Ο Νέος Παρασκευάς Φορολογάς 

Η εφαρμογή του Παρασκευά Φορολογά έκανε rebranding, αποκτώντας μεγαλύτερη, ταχύτητα, καλύτερες λειτουργίες και παραμένοντας το ίδιο ασφαλής για τον χρήστη όσο ποτέ.

Η ομάδα του Παρασκευά Φορολογά, εργάστηκε προκειμένου να βελτιώσει το app, επιτρέποντας στον χρήστη που το χρησιμοποιεί όχι μόνο να βρίσκεται σε θέση να ολοκληρώνει τις φορολογικές του υποχρεώσεις σε λίγα μόλις λεπτά, αλλά ταυτόχρονα να έχει αυτόματη πρόσβαση σε οποιεσδήποτε φορολογικές πληροφορίες ζητήσει.

Για αυτόν τον λόγο, άλλαξαν και τα πακέτα τα οποία προσφέρει ο Παρασκευάς Φορολογάς, αφού πλέον ο χρήστης λαμβάνει περισσότερες πληροφορίες, και καλύτερη εξυπηρέτηση σε πολύ λιγότερο χρόνο.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα νέα πακέτα, πατήστε εδώ.

Για να μάθετε περισσότερα για τον Παρασκευά Φορολογά μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα εδώ, και να κατεβάσετε την εφαρμογή, από το AppStore ή το PlayStore.

Related articles

Roberto Cavalli: Έφυγε στα 83 του ο γνωστός Ιταλός σχεδιαστής

Ο Roberto Cavalli, ο εμβληματικός Ιταλός σχεδιαστής μόδας που...

Φορολογική Μεταχείριση των Βραχυχρόνιων Μισθώσεων Ακινήτων: Αναλυτικός Οδηγός από την KRS

Η βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων αποτελεί μία δραστηριότητα η οποία...

«δε saltarismed!»: Μία μοναδική Κωμωδία Αυτοβελτίωσης στο θέατρο CORONET, με τη Χαρά Τσιώλη

Βαρέθηκες τη μετριότητα; Θέλεις επιτέλους να ξεχωρίσεις από το...