Αγαπημένες στάσεις στο Sex

Αγαπάμε το sex, ποιος δεν το αγαπάει άλλωστε, κακά τα ψέματα και τα ψέματα δεν μας αρέσουν. Όλοι λίγο πολύ έχουμε δοκιμάσει διαφορετικές στάσεις στο sex. Τι θα έλεγες να έπαιρνες τον σύντροφο σου αγκαλιά και να τσεκάρετε τι έχετε και τι δεν έχετε κάνει, να πειραματιστείτε, να έρθετε πιο κοντά και να αποφασίσετε και την αγαπημένη σας;

Στάσεις στο sex – Ιεραποστολικό με το μαξιλάρι στο παιχνίδι

Το μαξιλάρι πέρα από τον ύπνο μπορεί να διευκολύνει και την διείσδυση. Η παρτενέρ το τοποθετεί κάτω από την λεκάνη της, ώστε να ανασηκωθεί, χωρίς κάποια κούραση και κόπο. Στην συνέχεια τα πέλματα τοποθετούνται στους ώμους του άνδρα. Πέρα από το θέαμα που θα προσφέρεις στον σύντροφο σου και θα τον ξετρελάνει, έχεις τον χώρο και την ευχέρεια να παίξεις και με την κλειτορίδα σου.

Από Πάνω

Έλα παραδέξου το, υπάρχουν στιγμές που θέλεις να έχεις τον έλεγχο, σε ερεθίζει πιο πολύ και εσένα και τον σύντροφο σου. Να ανέβεις από πάνω και να κινείσαι όπως εσύ θες, με τον ρυθμό που θες. Εννοείται δεν περιορίζεσαι στο κρεβάτι, μπορείς να το επιχειρήσεις και ενώ εκείνος είναι καθιστός σε μια καρέκλα. Ειδικά στο δεύτερο μέρος, η οπτική επαφή είναι πολύ καλύτερη και η κορύφωση, πολύ πιο έντονη. Γιατί δεν το συνδυάζεις και με λίγο αισθησιακό χορό, πριν προχωρήσεις στην πράξη;

Treat me like a dog

Η στάση στο sex γνωστή ως «στα τέσσερα» ή αλλιώς doggy style, που σου εγγυάται κορύφωση κάθε φορά που θα το επιχειρείς. Είναι η αγαπημένη στάση των περισσότερων αντρών και φυσικά και εδώ μπορείς να να ευχαριστήσεις περισσότερο την κλειτορίδα σου είτε με τα δικά σου δάχτυλα είτε με του συντρόφου σου. Αν επιθυμείς να ανεβάσεις τους ρυθμούς στο sex και να γίνει λίγο πιο άγριο, ζήτησε του, να σε πιάσει από τα μαλλιά κατά την διείσδυση ή να σου σφίγγει πιο έντονα τους γοφούς. Επιπλέον, τι θα έλεγες, αν απέναντι σας, βρίσκεται ένας καθρέπτη σας, όπου θα κοιτάζετε τις εκφράσεις σας;

Η τρυφερή στάση του sex

Σε αυτή την στάση sex, βάζεις τον σύντροφο σου, να κάτσει οκλαδόν στο κρεβάτι και εσύ με την σειρά σου, έρχεσαι από πάνω του, κάθεσαι και τυλίγεις τα πόδια σου, γύρω του. Γιατί τρυφερή; Γιατί έχετε εξολοκλήρου οπτική επαφή και μπορείτε ακόμη και να αγκαλιαστείτε την ώρα της πράξης.

Sex – στα όρθια

Εδώ δεν χρειάζονται πολλά πολλά. Απλά φέρε τα χέρια σου στον τοίχο ή ακούμπα σε ένα τραπέζι τουρλώνοντας τα οπίσθια σου, καθώς ο παρτενέρ σου διεισδύει αλά doggy style, στα όρθια.

Τα πόδια σαν βουνό

Κάνοντας αυτή την στάση του sex, τα πόδια από μακριά μοιάζουν σαν βουνά. Συγκεκριμένα, κάθεστε στο κρεβάτι με τα πόδια λυγισμένα και γέρνετε την πλάτη σας προς τα πίσω, ενώ στηρίζεστε στις παλάμες. Ταυτόχρονα πλησιάζετε ο ένας τον άλλον, μέχρι να συναντηθείτε και να προχωρήσετε στην ένωση.

Κουταλάκι του γλυκού

Ανήκει και αυτή στην κατηγορία που κάνει το sex πιο τρυφερό. Και οι δύο ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, με εσένα να του είσαι γυρισμένη πλάτη και εκείνον να σε αγκαλιάζει. Έχει την επιλογή, ενώ γίνεται διείσδυση, να παίζει ή με την κλειτορίδα σου ή το στήθος σου.

Όποια στάση και να επιλέξετε, να θυμάσαι ότι και οι πρωτοβουλίες είναι καλοδεχούμενος, καθώς και τα sex toys, αν θεωρείς ότι θα προσφέρουν μεγαλύτερη απόλαυση σε σένα και στον σύντροφο σου, κάνοντας σας να ανυπομονείτε για την κάθε επόμενη φορά. Άλλωστε στο sex καλό είναι να υπάρχει και η φαντασία. Και προς Θεού ποτέ μα ποτέ, μην ντραπείτε να μιλήσετε στον σύντροφο σας, για πράγματα που θέλετε να δοκιμάσετε παρέα και έρθετε πιο κοντά στο sex. Γιατί στο sex, τίποτα δεν είναι ντροπή.

Διάβασε επίσης:

Related articles

Эксперименты на кухне как создать свой уникальный рецепт

Заголовок: Эксперименты на кухне: как создать свой уникальный рецепт Фьюжн...

Πώς να δείχνετε ωραία φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα

Φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα μπορείτε να κάνετε μια τολμηρή...

Καραγενάνη: Τι είναι και ποια Οφέλη Έχει;

Η καραγενάνη είναι μια ουσία που χρησιμοποιείται ευρέως στη...

Roberto Cavalli: Έφυγε στα 83 του ο γνωστός Ιταλός σχεδιαστής

Ο Roberto Cavalli, ο εμβληματικός Ιταλός σχεδιαστής μόδας που...
spot_img