Βήματα Προς Τα Πίσω: Μήνυμα Σε Πρώην

Γιατί μπαίνεις σε μια σχέση; 1. Γιατί το θέλεις, 2. Γιατί νιώθεις ωραία με αυτό το άτομο, 3. Γιατί νιώθεις έτοιμος/η. Τα πισωγυρίσματα και τα μηνύματα στην πρώην σχέση, τι τα θες και τα σκέφτεσαι; Τι πάει λάθος;

Όλοι το έχουμε σκεφτεί ή έχουμε πέσει στην παγίδα και έχουμε στείλει. Σηκώστε χέρια. Σηκώνω πρώτη για να σπάσει ο πάγος και να παραδεχτώ μπροστά σας την μεγάλη αλήθεια: έχω στείλει μήνυμα σε πρώην! Μεθυσμένη και νηφάλια. Έχω καταρρεύσει, έχω παρακαλέσει, έχω μετανιώσει, έχω καπνίσει το ένα τσιγάρο μετά το άλλο… Αν κάτι κατάλαβα είναι το εξής: ο χρόνος πονάει, πονάει πολύ αλλά ξέρει πως να σου επουλώνει τις πληγές. Κάποιες θα μείνουν σημάδι και άλλες δε θα αφήσουν τίποτα πίσω τους.

Ρωτώντας τον εαυτό σου όμως, γιατί στέλνεις μήνυμα στον πρώην που είτε από επιλογή σου είτε από την απέναντι όχθη επιλογής, χωρίσατε; Τι έχεις σκοπό να κερδίσεις; Και βασικά γιατί; Γιατί το κάνεις; Δεν ξέρεις αυτό που λένε, ότι έτσι και σπάσει το γυαλί, δεν ξανά κολλάει; Ας επικεντρωθούμε όμως εκεί, στο μεγάλο αυτό ερώτημα…

Μήνυμα Σε Πρώην
Pinterest/ tenor.com

Στέλνεις Στον Πρώην, γιατί νοσταλγείς

Νοσταλγείς τα όσα ζήσατε. Τα ταξίδια που κάνατε, τις στιγμές που ζήσατε, τα γέλια που κάνατε. Νοσταλγείς και οι αναμνήσεις πονάνε και πότε σου φέρνουν δάκρυα στα μάτια και πότε χαμόγελο. Ακούς τυχαία το αγαπημένο σας τραγούδι, μυρίζεις κάτι που σου ξυπνάει το παρελθόν και όλα αυτά, οδηγούν πιο γρήγορα στο να πατήσεις το Send, στο μήνυμα, το κατεβατό σεντόνι που ζητάς έστω να βρεθείτε. Θες να ακούσεις την φωνή αυτή για μια ακόμη φορά, να δεις τα μάτια και τα χέρια που λάτρεψες για μια ακόμη φορά.

Μήνυμα Στον Πρώην, γιατί δεν περνάς καλά στην τωρινή σχέση

Νόμιζες ότι μπορούσες να πας παρακάτω, αλλά μάλλον έκανες λάθος. Το μυαλό σου γυρίζει πίσω στα παλιά, κάνοντας σε, να μη περνάς καλά στην τωρινή σου σχέση. Αδιαφορείς, αποστασιοποιείσαι και σιγά σιγά, θα οδηγηθείς σε έναν επόμενο χωρισμό.

Μήνυμα Σε Πρώην
Pinterest/ tenor.com

Μοναξιά μου όλα, ας στείλω μήνυμα σε Πρώην

Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από την μοναξιά. Μας οδηγεί να κάνουμε τα μεγαλύτερα λάθη. Νιώθεις μοναξιά που γυρνάς σπίτι μετά την δουλειά και δεν έχεις έναν άνθρωπο να σε περιμένει. Έχεις βαρεθεί να πέφτεις πάνω σε λάθος ανθρώπους που θέλουν κάτι πρόχειρο και τίποτα παραπάνω και αυτό δείχνουν την ωμότητα τους προς εσένα. Και να στείλεις για να κουκουλώσεις στο ελάχιστο την μοναξιά σου, αργότερα, όταν πια θα είναι αργά, θα καταλάβεις ότι το πισωγύρισμα μόνο κακό κάνει.

Μήνυμα Σε Πρώην, για τα τυπικά και τα σοβαρά

Θες να δεις μόνο τι κάνεις. Πως περνά στην ζωή του. Από την άλλη μπορεί να έμαθες από τρίτους ότι κάτι συνέβη σε εκείνον ή στην οικογένεια του. Θα θελήσεις να σου ζητήσει την βοήθεια σου. Θέλεις να τρέξεις να τον βρεις, να επιβεβαιωθείς ότι όλα είναι καλά.

Μήνυμα Σε Πρώην
Pinterest/ biokam.tumblr.com

Μήνυμα Σε Πρώην, γιατί σε πιάνει άγχος για το μέλλον

Φοβάσαι με τι σόι άνθρωπο θα καταλήξεις στο μέλλον. Αν θα τηρεί τις προδιαγραφές που θες. Αν θα είναι ο έρωτας που ψάχνεις, αν θα υπάρχει χημεία. Αν θα κάνεις οικογένεια, αν θα ανοίξεις σπιτικό, αν θα είναι όλα όπως σε έβαλαν να ονειρευτείς τα πρότυπα από τις ταινίες και από την οικογένεια σου.

Με αγάπη και από την όποια μικρή πείρα. Σκέψου πολύ καλά τι πας να κάνεις, τι τολμάς να στείλεις. Βάλε τον εγωισμό σου πάνω από όλα σε αυτή την περίπτωση και να σε σεβαστείς. Πριν στείλεις, σκέψου πολύ καλά του λόγους που χωρίσατε και αν τύχει να ξανά είστε μαζί, αναρωτήσου δυνατά και κοιτάξου στον καθρέπτη: “Θα είμαι ευτυχισμένη; Μπορώ να φανταστώ όντως ένα κοινό μέλλον, με αυτόν τον άνθρωπο;”

Πάντα το ένστικτο μας και η καρδούλα μας, ξέρουν λίγο καλύτερα. Μη κάνεις πισωγυρίσματα, ποτέ δεν βοήθησαν κανέναν…

Διάβασε επίσης:

Related articles

Эксперименты на кухне как создать свой уникальный рецепт

Заголовок: Эксперименты на кухне: как создать свой уникальный рецепт Фьюжн...

Πώς να δείχνετε ωραία φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα

Φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα μπορείτε να κάνετε μια τολμηρή...

Καραγενάνη: Τι είναι και ποια Οφέλη Έχει;

Η καραγενάνη είναι μια ουσία που χρησιμοποιείται ευρέως στη...

Roberto Cavalli: Έφυγε στα 83 του ο γνωστός Ιταλός σχεδιαστής

Ο Roberto Cavalli, ο εμβληματικός Ιταλός σχεδιαστής μόδας που...
spot_img