Ονειροκρίτης πρώην- Δες τι σημαίνει αν τον είδες

Τα όνειρα για έναν πρώην έρωτα είναι αρκετά συνηθισμένα, ειδικά μετά την έναρξη μιας νέας σχέσης ή έναν χωρισμό, επειδή τότε είσαι πιο ευαίσθητη συναισθηματικά. Αν δεν γνωρίζεις καθόλου πως θα πάνε τα πράγματα μεταξύ σας, ή παλεύεις να βρεις ισορροπία μέσα σου με τη νέα σου σχέση και συνεχίζεις να ονειρεύεσαι τον πρώην σου παρακάτω στον ονειροκρίτη υπάρχουν όλες οι εξηγήσεις.

Τις περισσότερες φορές, αυτά τα όνειρα αντιπροσωπεύουν άλυτες δυσκολίες ανάμεσα σε εσένα και τον πρώην σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξανά είστε μαζί ή ότι πρέπει να το συζητήσεις μαζί με τον πρώην σου για να λυθεί. Αντίθετα είναι κάτι που πρέπει να το δουλέψεις μόνη σου και να ψάξεις μέσα σου, για να ανακαλύψεις πώς αισθάνεσαι  αληθινά. Το υποσυνείδητό σου προσπαθεί να σε κάνει να το ακούσεις με αυτόν τον τρόπο και ο ονειροκρίτης θα σε βοηθήσει να δεις την εξήγηση από τα όνειρά σου.

Συνέχισε την ανάγνωση αν θες να μάθεις τι σημαίνει το όνειρο που είδες με τον πρώην. Ο ονειροκρίτης παρακάτω θα σου δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι καθώς υπάρχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το τι είδες στο όνειρό σου.

Αν πρόκειται έναν πρώην παλιό:

Το να ονειρεύεσαι έναν πρώην από τα παλιά είναι αρκετά συνηθισμένο, ιδιαίτερα αν ήταν και η πρώτη σου σχέση. Αυτά τα όνειρα σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, είναι ο τρόπος του υποσυνείδητου και του μυαλού σου να σου πει ότι θέλεις  περισσότερη περιπέτεια και πάθος στην ζωή σου.

Αν πρόκειται για έναν πρόσφατο πρώην:

Αν ονειρεύτηκες έναν πρόσφατο πρώην ο ονειροκρίτης λέει ότι μπορεί να φαίνεται σαν το υποσυνείδητό σου να προσπαθεί να σου δείξει, ότι ενώ νομίζεις ότι τον έχεις ξεπεράσει, στην πραγματικότητα είναι κάτι που δεν ισχύει και ακόμα τον σκέφτεσαι. Μπορεί να είναι και επειδή είναι κάτι πρόσφατο όποτε είναι φυσιολογικό να δεις ένα τέτοιο όνειρο.

Αν δεις ότι σου λείπει ο πρώην:

Είναι φυσιολογικό να σου λείπει ο πρώην σου και αυτό να το δεις και στον ύπνο σου. Δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω, απλά υποσυνείδητα επειδή σου λείπει μέσα στην ημέρα το βλέπεις και στον ύπνο σου.

Αν τον θέλεις πίσω:

Αν ονειρευτείς ότι τον θέλεις πίσω, σκέψου τα προσόντα που είχε ο πρώην σου και σου άρεσαν, ίσως είναι κάτι που αναζητάς στην τωρινή κατάσταση και δεν το έχεις.

Αν σου ζητάει ή του ζητάς συγγνώμη:

Ένας πρώην που ζητάει συγγνώμη στο όνειρό σου δεν σημαίνει ότι είναι κάτι που το νιώθει και στην πραγματικότητα. Είναι απλά ο εγκέφαλός σου που φτιάχνει μια σκηνή με αυτό ακριβώς που θα ήθελες να είχε πει ο πρώην σου.  Αν είσαι εσύ αυτή που ζητάει συγγνώμη, οι πιθανότητες είναι ότι πρόσφατα είπες ή έκανες κάτι για το οποίο μετάνιωσες.

Αν κάποιος έρχεται αντιμέτωπος με τον άλλον:

Αν βλέπεις ένα όνειρο όπου αντιμετωπίζεις τον πρώην σου εκείνη την στιγμή αντιμετωπίζεις το κομμάτι του εαυτού σου που πληγώθηκε από αυτό το άτομο με βάση τον ονειροκρίτη.

Αν κινδυνεύει:

Εξαρτάται από το αν προσπαθείς να τους σώσεις ή όχι. Αν προσπάθησες να τον σώσεις, είναι πιθανό να υπάρχουν ακόμα συναισθήματα για εκείνον σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Αν πάλι δεν προσπαθήσεις να τον σώσεις ίσως είναι ένα σημάδι ότι έχει πάψει να σε ενδιαφέρει.

Αν τα ξαναβρείτε:

Αν ονειρεύτηκες ότι τα ξαναβρήκατε είναι ένα σημάδι ότι θέλεις να γίνει και στην πραγματικότητα. Πρέπει να το σκεφτείς καλά και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου να ζυγίσει την κατάσταση. Αν θες να τα ξαναβρείτε εφόσον εξετάσεις καλά τα συναισθήματα σου καθώς και τον λόγο που χωρίσατε εξαρχής μπορείς να το κάνεις.

Αν τον ερωτεύεσαι ξανά:

Ο ονειροκρίτης  ερμηνεύει και υποδηλώνει ότι αποζητάς την προσοχή, να νιώσεις φροντίδα και αγάπη αυτή τη στιγμή. Ιδιαίτερα μετά από έναν χωρισμό είναι μια κατανοητή επιθυμία.

Αν δεις ότι υπήρξε απάτη:

Αν δεις στο όνειρό σου ότι ο πρώην σου σε απάτησε, είναι ένα σημάδι ότι υπήρχε δυσπιστία στην σχέση σας και ότι δεν τον εμπιστευόσουν πραγματικά. Αν το ονειρεύτηκες και είναι κάτι που είχε συμβεί και στην πραγματικότητα ίσως είναι κάτι που δεν έχεις ξεπεράσει ακόμα. Αν ήσουν εσύ αυτή που απάτησε στο όνειρο σου ίσως ένιωθες παγιδευμένη στη σχέση σου και είχες την ανάγκη να νιώσεις ελεύθερη και να φύγεις από αυτή τη σχέση.

Αν δεις ότι κάποιος τρίτος μιλάει αρνητικά για τον πρώην σου :

Αν ονειρευτείς ότι κάποιος μιλά άσχημα και αρνητικά  για τον πρώην σου σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, σημαίνει ότι υπήρξαν κουτσομπολιά και συκοφαντίες στη σχέση σας από τρίτα πρόσωπα.

Διάβασε επίσης:

Related articles

Πώς να δείχνετε ωραία φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα

Φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα μπορείτε να κάνετε μια τολμηρή...

Καραγενάνη: Τι είναι και ποια Οφέλη Έχει;

Η καραγενάνη είναι μια ουσία που χρησιμοποιείται ευρέως στη...

Roberto Cavalli: Έφυγε στα 83 του ο γνωστός Ιταλός σχεδιαστής

Ο Roberto Cavalli, ο εμβληματικός Ιταλός σχεδιαστής μόδας που...

Φορολογική Μεταχείριση των Βραχυχρόνιων Μισθώσεων Ακινήτων: Αναλυτικός Οδηγός από την KRS

Η βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων αποτελεί μία δραστηριότητα η οποία...
spot_img