Ζώδια – Εβδομαδιαία πρόβλεψη (16 έως 22 Μαΐου 2022)

Εβδομαδιαία Πρόβλεψη για όλα μας τα ζώδια, 16/5-22/5.

Κριός ( 21/3- 20/4)

Κύριέ, το ζώδιο σου βρίσκεται σε μια κρίση . Έχετε βάλει τα κέρατα μπροστά και τρέχετε να προλάβετε όλες σας τις υποχρεώσεις. Ο Μάιος γενικά σαν μήνας, είναι δύσκολος για εσάς, καθώς οι υποχρεώσεις αυξάνονται με τα μπούνια. Να προσέξετε λίγο παραπάνω την υγεία σου, γιατί την έχετε αμελήσει. Ίσως αυτή την εβδομάδα, κουραστείτε λίγο παραπάνω, Στα συναισθηματικά σας, αν δεν έχετε σχέση, ξεκινήστε  να βγαίνετε λίγο πιο πολύ, κάτι καλό ετοιμάζεται. Οι δεσμευμένοι, κάντε περισσότερα πράγματα με το ταίρι σας, γιατί και η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη.

Υ.Γ: Προσοχή, στα οικονομικά ξανοίγματα, η έκλειψη της Σελήνης δεν ευνοεί.

Ταύρος ( 21/4- 20/5)

Ήρθε η ώρα για το ζώδιο σας, να μπουν πολλά πράγματα σε τάξη, τα οποία είτε έχεις αμελήσεις λόγω χρόνου είτε λόγω βαρεμάρας. Η ώρα της ανασυγκρότησης ήρθε. Προσέχετε στο φιλικό κομμάτι, γιατί φαίνεται ότι έχετε παραμελήσει και τους φίλους σας. Στα συναισθηματικά οι αδέσμευτοι, είναι καλή περίοδος για νέες γνωριμίες, ενώ οι δεσμευμένοι, δώστε προσοχή στην επικοινωνία με το ταίρι σας.

Υ.Γ: Μην αναβάλλετε άλλες υποχρεώσεις.

Δίδυμοι (21/5- 21/6)

Για το ζώδιο των δίδυμων, ήρθε η στιγμή να ηρεμήσουν οι ρυθμοι και να αποζητήσετε στιγμές με τους φίλους σας. Ένα spa ή μια μονοήμερη, θα ήταν πολύ καλή ιδέα, καθώς το άγχος σας σε έχει κυριέψει. Αν βρίσκεστε σε σχέση, να ξέρετε ότι αυτή την εβδομάδα, θα κάνετε συζητήσεις που θα θέσουν την σχέση σας, σε πιο γερά θεμέλια για ένα πιο ωραίο κοινό μέλλον. Για τους ελεύθερους του ζωδίου, μη προχωρήσετε σε κάποια δέσμευση, καθώς η έκλειψη της Σελήνης, αυτή την εβδομάδα, ίσως φέρει κάποιες λάθος συνεννοήσεις.

Υ.Γ: Δώστε λίγη προσοχή στην υγεία σας.

Καρκίνος (21/6- 22/7)

Η έκλειψη της Σελήνης, θα φέρει στο παρασκήνιο του ζωδίου σας, το φιλικό τομέα. Έχετε  αφήσει κάποια μελανά σημεία, που πρέπει να τα ξεδιαλύνετε, γιατί πολλά άτομα, περιμένουν εξηγήσεις από εσάς. Ίσως υπάρξουν καβγάδες, αλλά μη σας αγχώνει θα βγείτε  κερδισμένοι. Αυτή την εβδομάδα. θα είσυε παραπάνω εξωστρεφής, άρα εκμεταλλευτείτε το για νέες τυχόν γνωριμίες. Η Αφροδίτη. βρίσκεται στον Κριό, πράγμα που σημαίνει, ότι οι δεσμευμένοι, είναι καλό να κρατήσουν τους τόνους χαμηλούς, καθώς υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων.

Υ.Γ: Δώστε βάση αυτή την εβδομάδα στις προτεραιότητες σας.

Λέων ( 23/7- 23/8)

Αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Λέοντα , θα μπουν στο παρασκήνιο και οι φίλοι και η καριέρα και τα αισθηματικά. Η έκλειψη, θα φέρει αναστατώσεις, έντονες συζητήσεις και μικρό παρεξηγήσεις, γι αυτό κρατάτε γερά. Ίσως έρθετε και σε σύγκρουση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, για αυτό προσέχετε τι λετε και πως το λέτε, για να μην υπάρξουν μεγαλύτερες παρεξηγήσεις. Στις 20/5 το βράδυ ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων, που σημαίνει ότι θα αναζητήσετε την παρέα των φιλικών σας προσώπων για διασκέδαση.
Οι ελεύθεροι, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, κάτι καλό έρχεται. Όσοι είστε σε σχέση, κάντε περισσότερες δραστηριότητες με το ταίρι σας.

Υ.Γ: Μακριά από τοξικούς ανθρώπους, πολλοί θα σας βάλουν λόγια.

Παρθένος (24/8- 22/9)

Αυτή την εβδομάδα το ζώδιο του Παρθένου , θα δώσει έντονη βάση στην επικοινωνία, καθώς θα υπάρξουν και κάποιες παραφράσεις. Θα δώσετε έντονη βάση στα επαγγελματικά σας, καθώς θέλετε  αυτό το κάτι παραπάνω, για να έχετε και  εξέλιξη. Αν βρίσκεστε  σε σχέση, η επικοινωνία θα είναι δύσκολη, ενώ αν το κομμάτι της καρδιάς σας είναι αδέσμευτο, αυτήν την εβδομάδα, δεν θα  υπάρξει η εξέλιξη που επιθυμείτε.

Υ.Γ: Να είστε ξεκάθαροι στις επιθυμίες σας αυτή την εβδομάδα.

Ζυγός (23/9- 22/10)

Το ζώδιο του ζυγού, αυτή την εβδομάδα, είναι πολύ περιορισμένος με τον χρόνο σου και ίσως να νιώσεις ότι πνίγεσαι. Φροντίστε τα οικονομικά σας, γιατί θα σας πιάσει μια σπατάλη χωρίς λόγο και αιτία. Στο τέλος της εβδομάδας θα σας πιάσει μια γλυκιά αισιοδοξία και η διάθεση σας, θα φτάσει στα ύψη. Αν έχετε σχέση, η επικοινωνία σας θα είναι πολύ καλή, ενώ οι ελεύθεροι θα έχουν τα τυχερά τους.

Υ.Γ: Προσέχετε τις αποφάσεις σας.

Σκορπιός (23/10- 22/11)

Στο ζώδιο του Σκορπιού, θα υπάρξουν εξελίξεις που περιμενατε, ενώ η υπομονή σας ίσως φτάσει στα όρια της. Στα τέλη της εβδομάδας, το άγχος σας θα μειωθεί, ενώ θα λύσετε οικονομικά προβλήματα που κουβαλούσατε. Αν βρίσκεστε σε σχέση, βρες χρόνο για το ταίρι σας, γιατί το έχετε παραμελήσει. Οι ελεύθεροι, είστε δεσμευμένοι στο παρελθόν και δεν μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά.

Υ.Γ: Κάντε focus στα θετικά.

Τοξότης (22/11- 21/12)

Ο Τοξότης ως ζώδιο, θα έχει ανεβασμένη η διάθεση και αυτοπεποίθηση. Θα νιώσετε ασφάλεια και στα οικονομικά και στα επαγγελματικά. Προσέχετε  όμως, προς τα τέλη μην υπερεκτιμησετε τα οικονομικά  ανοίγματα. Οι ελεύθεροι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για φλερτ, τέλεια επικοινωνία και κατακτήσεις. Οι δεσμευμένοι, κάνετε κακά σενάρια στο κεφάλι σας, χωρίς λόγο, απομακρύνετε τα και ζήστε τον έρωτα.

Υ.Γ: Είναι η ώρα, να ζήσετε το τώρα.

Αιγόκερως (22/12- 19/1)

Στο ζώδιο του Αιγόκερου, υπάρχει έντονη συναισθηματική φόρτιση και δεν ξέρετε πως να το διαχειριστείτε. Προσέχετε τις κινήσεις σας και τα οικονομικά σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος να χάσετε και τα κεκτημένα. Μη παίρνετε πολλά ρίσκα αυτές τι ημέρες. Οι ελεύθεροι, κάτι καλό κρύβεται για εσάς, ενώ οι δεσμευμένοι, αφιερώστε χρόνο στο ταίρι σας.

Υ.Γ: Μην εμπιστεύεστε με την πρώτη αγνώστους.

Υδροχόος (20/1- 19/2)

Το ζώδιο του Υδροχόου, στα οικογενειακά και στα επαγγελματικά, θα υπάρξει πίεση. Το άγχος θα αυξηθεί και θα υπάρξει νευρικότητα. Επικεντρωθείτε στα θετικά και μην κάνετε χειρότερα σενάρια. Να ξέρετε, προς το τέλος, όλα θα ισιώσουν. Όσοι έχετε ταίρι, θα έχετε αντιπαραθέσεις, ενώ οι διαθέσιμοι μια νέα γνωριμία από το φιλικό περίγυρο.

Υ.Γ: Να σκέφτεστε καλά, πριν πάτε  να μιλήσετρ, γιατί ίσως άθελα σας, προβάλλετε.

Ιχθύς ( 20/2- 20/3)

Το ζώδιο του Ιχθύ θα εχει πολλές συζητήσεις και συναντήσεις. Θα είστε φουλ επικοινωνιακοι, ενώ θα λύσετε με δυσκολία ζητήματα που εκκρεμούν. Ίσως να υπάρξουν στιγμές αναποφασιστικότητας. Αν υπάρχει ταίρι. πρέπει να επενδύσετε παραπάνω στην επικοινωνία, ενώ όσοι το ψάχνετε θα κάνετε συγκρίσεις νέων προσώπων με του παρελθόντος.

Υ.Γ: Μην αναλώνεστε σε υποθέσεις που δεν αξίζουν.

Βρες ποιος πολύτιμος λίθος ταιριάζει σε κάθε ζώδιο: Πολύτιμοι λίθοι : ζώδια και ενέργεια

Διάβασε επίσης:

Related articles

Πώς να δείχνετε ωραία φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα

Φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα μπορείτε να κάνετε μια τολμηρή...

Καραγενάνη: Τι είναι και ποια Οφέλη Έχει;

Η καραγενάνη είναι μια ουσία που χρησιμοποιείται ευρέως στη...

Roberto Cavalli: Έφυγε στα 83 του ο γνωστός Ιταλός σχεδιαστής

Ο Roberto Cavalli, ο εμβληματικός Ιταλός σχεδιαστής μόδας που...

Φορολογική Μεταχείριση των Βραχυχρόνιων Μισθώσεων Ακινήτων: Αναλυτικός Οδηγός από την KRS

Η βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων αποτελεί μία δραστηριότητα η οποία...
spot_img