Οι γυναίκες influencer με τους περισσότερους followers στο Instagram

Πολλές διάσημες γυναίκες influencer διατηρούν λογαριασμούς με εκατομμύρια followers στο Instagram. Η Kylie Jenner μόλις ξεπέρασε τους 300 εκατομμύρια ακόλουθους, σπάζοντας κάθε ρεκόρ. Πέρα από την Jenner όμως υπάρχουν πολλές γυναίκες influencer με εκατομμύρια fans, οι οποίες βρίσκονται στην κορυφή της δημοφιλούς πλατφόρμας.

Οι top 5 λογαριασμοί από γυναίκες influencer 

Η Kylie Jenner βρίσκεται, όπως αναφέραμε νωρίτερα, στην κορυφή, ως η πρώτη από τις γυναίκες influencer η οποία ξεπέρασε τα 300 εκατομμύρια follows. Η τραγουδίστρια Ariana Grande διατηρεί τον δεύτερο μεγαλύτερο λογαριασμό στο Instagram με 290 εκατομμύρια ακόλουθους. Δίπλα στην Ariana Grande βρίσκεται η Selena Gomez, οι ακόλουθοι της οποίας φτάνουν τους 289 εκατομμύρια. Μόλις 10 εκατομμύρια followers κάτω, βρίσκεται ο λογαριασμός της μεγάλης αδερφής της Kylie Jenner, Kim Kardashian. Η βασίλισσα της R&B, Beyoncé, βρίσκεται στην πέμπτη θέση, με 232 εκατομμύρια ακόλουθους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Πέντε αδελφές ανάμεσα στις top γυναίκες influencer

Ανάμεσα στις κορυφαίες γυναίκες influencer βρίσκονται οι πέντε αδελφές Kardashian/Jenner. Συγκεκριμένα το άθροισμα των followers των λογαριασμών τους ξεπερνά τους 1 δισεκατομμύριο εκατόν εξήντα εκατομμύρια followers. Συγκεκριμένα μετά από την Kylie Jenner και Kim Kardashian ακολουθουν οι Kendall Jenner και Khloé Kardashian με 212 εκατομμύρια ακόλουθους ενώ η μεγαλύτερη από τις αδελφές, Kourtney Kardashian αγγίζει τους 160 εκατομμύρια followers.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει τόσα εκατομμύρια ανθρώπους να έχουν κυριολεκτικά εμμονή με τις Kardashian και Jenner; Η φρενίτιδα με τις Kardashian ξεκίνησε με το αμερικανικό show Keeping Up with the Kardashians, το 2007, η οποία συνεχίζεται έως και σήμερα απαριθμώντας πάνω από 280 επεισόδια. Η τάση των Kardashian να μοιράζονται τη ζωή τους μέσα από το φακό, να δημιουργούν ίντριγκα και να ψυχαγωγούν το κοινό τους φαίνεται πως αποτέλεσε το συστατικό της επιτυχίας του show προσελκύοντας εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Γυναίκες influencer που αξίζει να ακολουθήσεις

Εκτός από τις γυναίκες influencer που μεσουρανούν αυτό το διάστημα υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι λογαριασμοί που αξίζει να ακολουθήσεις, ειδικά αν αγαπάς τη μόδα και το χώρο του modeling. Γυναίκες επαγγελματίες, που έχουν αλλάξει με τον δικό τους τρόπο τα δεδομένα και έχουν προκαλέσει τον θαυμασμό του ευρύ κοινού διατηρούν μια πολύ ισχυρή παρουσία στο Instagram.

Cara Delevingne: από τη λίστα δε θα μπορούσε να λείπει σε καμία περίπτωση η ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια Cara Delevingne. Γνωστή για την εξαιρετική πορεία της στο χώρο της μόδας και της τέχνης, αλλά και την ακτιβιστική της δράση, η Delevingne διατηρεί σίγουρα έναν από τους πιο ενδιαφέροντες λογαριασμούς της πλατφόρμας. Ταυτόχρονα, πέρα από την προβολή της δουλειάς της, ενημερώνει τους followers της σχετικά με σημαντικές δράσεις κοινωνικού περιεχομένου. Με 43 εκατομμύρια followers, η Cara Delevingne σίγουρα αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες influencer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne)

Bella Hadid: Ανάμεσα στις κορυφαίες και πιο ενδιαφέρουσες γυναίκες influencer βρίσκεται και η Bella Hadid. Η Hadid, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα μοντέλα της γενιάς της, η οποία διατηρεί μια πολύ ενεργή παρουσία στα social media, έχει καταφέρει να προσελκύσει πάνω από 48 εκατομμύρια followers.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Lady Gaga: Λίγες γυναίκες influencer έχουν διαμορφώσει τη μόδα, τη μουσική αλλά και την κοινωνία όσο η Lady Gaga. Η Stefani Germanotta, όπως είναι το όνομά της, αποτελεί πηγή έμπνευσης και δημιουργίας και κάθε post της προβάλει ακριβώς αυτό που πρεσβεύει η Lady Gaga, το πόσο σπουδαίο είναι να είσαι ο εαυτός σου αλλά και την ανάγκη που έχει η κοινωνία μας να αλλάξει προς το καλύτερο αποκτώντας τις αξίες της συμπερίληψης και της ενσυναίσθησης. Ο λογαριασμός της Lady Gaga έχει ξεπεράσει τους 51 εκατομμύρια followers.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)


Διάβασε επίσης:

Related articles

Πώς να δείχνετε ωραία φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα

Φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα μπορείτε να κάνετε μια τολμηρή...

Καραγενάνη: Τι είναι και ποια Οφέλη Έχει;

Η καραγενάνη είναι μια ουσία που χρησιμοποιείται ευρέως στη...

Roberto Cavalli: Έφυγε στα 83 του ο γνωστός Ιταλός σχεδιαστής

Ο Roberto Cavalli, ο εμβληματικός Ιταλός σχεδιαστής μόδας που...

Φορολογική Μεταχείριση των Βραχυχρόνιων Μισθώσεων Ακινήτων: Αναλυτικός Οδηγός από την KRS

Η βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων αποτελεί μία δραστηριότητα η οποία...