Ζώδια – Εβδομαδιαία πρόβλεψη (23 έως 29 Μαΐου)

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια 23/5- 29/5.

Κριός (21/3-20/4)

Το ζώδιο του Κριού, πέρασε αρκετά δύσκολα αυτή την εβδομάδα. Κούραση και στρες και αναποδιές του χάλασαν την όποια αρμονία είχε. Την εβδομάδα που μας ξημερώνει, ο Άρης θα μπει στο ζώδιο του Κριού που σημαίνει θα φέρει κάποιες ευκολίες, ενώ όποια πρωτοβουλία και αν πάρετε θα είναι σωστή. Στα αισθηματικά είναι πολύ καλή περίοδος, μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες, ενώ τα ζευγάρια, θα αφιερώσουν όμορφο χρόνο μεταξύ τους.

Υ.Γ: Τα οικονομικά θα φτιάξουν, με προσοχή.

Ταύρος (21/4- 20/5)

Στο ζώδιο του Ταύρου, μπαίνει η Αφροδίτη. Αυτό σημαίνει ότι θα βάλετε σε πρώτο πλάνο τις προτεραιότητες σας, ενώ θα πρέπει να συμμαζέψετε λίγο τις υποχρεώσεις σας, για να μην χαθεί η μπάλα. Στα εργασιακά θα φτιάξουν αρκετά τα πράγματα. Οι ελεύθεροι έχετε την ευκαιρία να μπείτε σε μια καλή σχέση, ενώ οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά στο τέλος της εβδομάδας.

Υ.Γ: Μην δείχνετε έπαρση, από άμυνα.

Δίδυμοι (21/5- 21/6)

Το ζώδιο των Διδύμων, θα έχουν πολύ καλή επικοινωνία σε όλους τους τομείς και θα πετύχουν αυτό που θέλουν. Θα έρθετε πιο κοντά σε φίλους που έχετε χάσει, θα κλείσουν τρύπες στην δουλειά που σας ενοχλούσαν και όλα θα πάρουν μια πιο ομαλή κατεύθυνση. Είτε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι είναι όλα ιδανικά για εσάς, μιας και η ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Κριού.

Υ.Γ: Να μην είστε εγωιστές, να δίνετε την βοήθειας σας.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Το ζώδιο του Καρκίνου, αφού άφησε πίσω την έκλειψη που του στοίχισε πολλά ξεκινά μια νέα περίοδος. Θα σας πλησιάσουν άτομα που σας πρόδωσαν και κλόνισαν την εμπιστοσύνη σας. Η φιλοδοξία σας θα ενισχυθεί, ενώ αρχίζετε να μπαίνετε σε ρυθμούς για επίτευξη στόχων. Η Αφροδίτη που μπαίνει στον Ταύρο ευνοεί δεσμευμένους και ελεύθερους.

Υ.Γ: Μην είστε κουτοί σε κάποιες αποφάσεις, να σκεφτείτε διπλά!

Λέων (23/6-23/8)

Το ζώδιο του Λέοντα έχει στο παρασκήνιο, παρελθοντικά επαγγελματικά ζητήματα που θα ταράξουν τα νερά. Σκεφτείτε πως θα πράξετε. Η διάθεση σας στα μέσα της εβδομάδας ανεβαίνει στα ύψη και επιθυμείτε να περάσετε χρόνο με τους φίλους σας. Όσοι είστε σε σχέση, ίσως να βρείτε λίγο δυσκολία με την επικοινωνία του συντρόφου σας, οι ελεύθεροι είστε στην κατάλληλη περίοδο για μια νέα γνωριμία.

Υ.Γ: Ισορροπία στο συναίσθημα και στην λογική.

Παρθένος (24/8-22/9)

Στο ζώδιο του Παρθένου έρχονται πρόσωπα από το παρελθόν και φέρνουν συναισθήματα που είχαν παγώσει. Η Αφροδίτη η οποία από τις 28/5 θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για νέα ειδύλλια ή την αναθέρμανση ενός παλαιότερου. Όσοι βρίσκετε σε σχέση και οι καβγάδες σας έχουν κουράσει είναι καλό να σκεφτείτε αν αξίζει η χιλιοστή ευκαιρία.

Υ.Γ: Προσοχή στο συναίσθημα.

Ζυγός (23/9- 22/10)

Το ζώδιο του Ζυγού από αυτή την εβδομάδα θα στρέψει το ενδιαφέρον στα επαγγελματικά, ενώ τα αισθηματικά θα μείνουν λίγο πίσω. Αν έχετε γεννηθεί κατά τις τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου, θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες παλιές οικονομικές υποχρεώσεις που έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα ή θα έρθουν κάποια έσοδα τα οποία περιμένατε καιρό. Τα νεύρα θα αυξηθούν αυτή την περίοδο, επομένως οι δεσμευμένοι μετράτε λίγο τα λόγια σας.

Υ.Γ: Η υπομονή είναι αρετή.

Σκορπιός (23/10- 22/11)

Το ζώδιο του Σκορπιού θα στρέψει το βλέμμα του σε συνεργασίες και στα επαγγελματικά. Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο που έχετε να δείτε καιρό, ένας παλιός γνώριμος ή ένας πρώην συνεργάτης σας. Δεν θα λείψει το πρόβλημα της επικοινωνίας αυτές τις ημέρες. Οι υποχρεώσεις θα αυξηθούν. Όσοι είστε σε σχέση, δε θα έχετε τον χρόνο που επιθυμείτε με το ταίρι σας, λόγω υποχρεώσεων, οι ελεύθεροι στο τέλος της εβδομάδας, ίσως βρουν αυτό που ψάχνουν,

Υ.Γ: Να παραμείνετε θετικοί.

Τοξότης (23/11- 21/12)

Στο ζώδιο του Τοξότη, όλα βαίνουν καλύτερα στο κομμάτι της επικοινωνίας. Στις 25/5 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση θα σας θυμίσει τις χαρές της ζωής. Αν βρίσκετε σε μία σχέση η προσοχή σας, θα στραφεί σε κάποια ζητήματα της καθημερινότητας που υπάρχουν μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας.

Υ.Γ: Πάντα να θυμάστε τις μικρές χαρές της ζωής.

Αιγόκερως (22/12- 19/1)

Αυτή την εβδομάδα το ζώδιο του Αιγόκερου θα ασχοληθεί με πιο προσωπικά ζητήματα. Αναζητά του φίλους και την σχέση του, που θα τον γεμίσουν, μόνο με θετικά συναισθήματα. Ίσως κάποια πρόσωπα στραφούν σε εσάς, για βοήθεια. Είναι πολύ καλή περίοδος για τα αισθηματικά, τα οποία θα υπερβούν την λογική.

Υ.Γ: Να μην υποσχεθείτε πολλά, πάνω στον ενθουσιασμό.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Στο ζώδιο σας, θα λυθούν υποθέσεις που σας χαλούσαν την διάθεση εδώ και αρκετό καιρό. Στις 25/5 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση θα ενισχύσει την επιθυμία σας για ταξίδια και επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σας περιβάλλον. Οι ελεύθεροι δεν είστε σε φάση για κάτι σοβαρό, φλερτάρετε και απλώς αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν.

Υ.Γ: Μην υπεραναλύετε.

Ιχθύς (20/2- 20/3)

Στο ζώδιο των Ιχθύων θα έρθουν συναισθήματα από παρελθόν. Ο Ερμής βοηθά τέτοιου είδους «επανασυνδέσεις» και είναι πάρα πολύ πιθανόν να έχετε ένα τηλεφώνημα από ένα πρόσωπο που δεν περιμένετε. Προσοχή στα έξοδα. Η εβδομάδα θα είναι ερωτική με έντονα συναισθήματα.

Υ.Γ: Προσοχή στα συναισθηματικά ανοίγματα.

Βρες ποιος πολύτιμος λίθος ταιριάζει σε κάθε ζώδιο: Πολύτιμοι λίθοι : ζώδια και ενέργεια

Διάβασε επίσης:

Related articles

Πώς να δείχνετε ωραία φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα

Φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα μπορείτε να κάνετε μια τολμηρή...

Καραγενάνη: Τι είναι και ποια Οφέλη Έχει;

Η καραγενάνη είναι μια ουσία που χρησιμοποιείται ευρέως στη...

Roberto Cavalli: Έφυγε στα 83 του ο γνωστός Ιταλός σχεδιαστής

Ο Roberto Cavalli, ο εμβληματικός Ιταλός σχεδιαστής μόδας που...

Φορολογική Μεταχείριση των Βραχυχρόνιων Μισθώσεων Ακινήτων: Αναλυτικός Οδηγός από την KRS

Η βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων αποτελεί μία δραστηριότητα η οποία...