Είμαι μελαχρινή – τι χρώμα να βάψω τα μαλλιά μου;

Αν είσαι μελαχρινή και θέλεις να αλλάξεις το χρώμα που έχουν τα μαλλιά σου τότε υπάρχουν πολλοί πιθανοί συνδυασμοί στη διάθεσή σου. Από διαφορετικές αποχρώσεις και ανταύγειες, σε λεπτομέρειες που θα αναδείξουν φυσικά το νέο χρώμα που θα δώσεις στο μαλλί σου. Ποιες είναι λοιπόν οι επιλογές που ταιριάζουν καλύτερα σε μια μελαχρινή; Υπάρχουν χρώματα τα οποία καλό είναι να μην δοκιμάσει στα μαλλιά της, μια γυναίκα, αν έχει μελαχρινή επιδερμίδα;

Είμαι μελαχρινή – ποιο χρώμα ταιριάζει στα μαλλιά μου;

Κόκκινο χρώμα: Μία από τις πιο συνηθισμένες επιλογές για μια μελαχρινή γυναίκα είναι το κόκκινο χρώμα. Μια τόσο έντονη αλλαγή χρώματος στα μαλλιά σίγουρα είναι ικανή να ανεβάσει την ψυχολογία μας σε πολλές περιπτώσεις. Επίσης, τα κόκκινα μαλλιά έχουν περάσει στην αντίληψη του κόσμο ως κάτι το σέξι και δυναμικό.

Χρώμα κανέλας: Μία safe και πολύ σικ επιλογή αν είσαι μελαχρινή είναι το χρώμα της κανέλας. Ένα γλυκό χρώμα που θα ταιριάξει ιδανικά με το πρόσωπο σου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hair.com by L’Oréal (@hairdotcom)

Σκούρο μελιτζανί: Αν σκέφτεσαι να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σου, τότε το χρώμα που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις είναι αυτό. Το σκούρο μελιτζανί είναι το πρώτο βήμα αν μετά αποφασίσεις από μελαχρινή, να δοκιμάσεις ένα κόκκινο της φωτιάς. Έτσι, η αλλαγή θα γίνει σταδιακά και θα συνηθίσεις το κόκκινο πολύ πιο εύκολα. Αν πάλι δεν ενδιαφέρεσαι να αλλάξεις τα μαλλιά σου σε κόκκινο χρώμα, το μελιτζανί είναι ένα χρώμα που ταιριάζει πολύ σε μια μελαχρινή επιδερμίδα.

Λιλά: Αν πάλι θες να αλλάξεις το χρώμα σε κάτι ακόμα πιο έντονο δοκίμασε το λιλά. Ως μελαχρινή το λιλά θα σου ταιριάξει πολύ εύκολα. Μία μεγάλη αλλά ευχάριστη αλλαγή που θα αλλάξει σίγουρα τη διάθεση σου προς το καλύτερο.

Κλασικό μαύρο: Τι πιο safe και ταυτόχρονα κομψό από το κλασικό μαύρο μαλλί! Δύσκολα θα βρεις μελαχρινή γυναίκα που να μην έχει σκεφτεί να το δοκιμάσει. Το μαύρο μαλλί θα ανανεώσει το look σου ενώ ταυτόχρονα θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Matheson (@cutsandcoloursbykate)

Ανοιχτές καστανές ανταύγειες: Αν φοβάσαι τις μεγάλες αλλαγές τότε οι ανοιχτές καστανές ανταύγειες είναι η λύση που έψαχνες. Ίσως μία από τις στάνταρ επιλογές για μια μελαχρινή γυναίκα που θέλει να ανανεώσει τα μαλλιά της.

Σοκολατί: Ακόμα ένα χρώμα που πιθανώς ταιριάζει σχεδόν σε κάθε μελαχρινή γυναίκα. Το σοκολατί χρώμα αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές, ενώ παράλληλα μας δίνει την ευκαιρία να παίξουμε με τις αποχρώσεις του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salonziba (@salonziba)

Μπορεί μια μελαχρινή να πειραματιστεί περισσότερο με το χρώμα στα μαλλιά της;

Η απάντηση είναι και φυσικά μπορεί. Μια μελαχρινή γυναίκα μπορεί να πειραματιστεί με το χρώμα στα μαλλιά της όσο θέλει, αρκεί η αλλαγή που θέλει να κάνει να μην την κάνει να νιώθει άβολα. Αν είσαι σίγουρη για το νέο χρώμα ή αν είσαι έτοιμη για μια αλλαγή τότε go for it. Αν σκέφτεσαι μάλιστα να κάνεις μία πιο extreme αλλαγή αλλά δεν έχεις αποφασίσει ακόμα τότε έχουμε τις κατάλληλες προτάσεις. Ένα χρώμα που θα μπορούσες να δοκιμάσεις είναι αυτό της λεβάντας. Το συγκεκριμένο χρώμα θα γλυκάνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, ενώ ταυτόχρονα θα σου δώσει την αλλαγή που τόσο αναζητούσες. Ένα τολμηρό χρώμα που ίσως δεν έχεις συνηθίσει να βλέπεις. Ευκαιρία όμως να το τολμήσεις.

Μία άλλη εξίσου τολμηρή επιλογή που έχεις είναι και τα παστέλ χρώματα τα οποία θα εκπλαγείς να μάθεις πως ταιριάζουν πολύ σε μια μελαχρινή επιδερμίδα.

Ποιο χρώμα μαλλιών δεν ταιριάζει τόσο σε μια μελαχρινή γυναίκα;

Υπάρχουν χρώματα που δεν ταιριάζουν τόσο σε μια μελαχρινή γυναίκα; Τα μαλλιά μας είναι πολλές φορές η πρώτη αλλαγή που θέλουμε να κάνουμε πάνω μας. Μια αλλαγή στο χρώμα που έχουν τα μαλλιά μας μάλιστα μπορεί όχι μόνο να βελτιώσει το στυλ μας, αλλά να φτιάξει και τη διάθεσή μας. Αν και το πιο σημαντικό tip που θα σου δώσει κανείς είναι «να κάνεις αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα» υπάρχουν σίγουρα μερικά dont’s που χρειάζεται να προσέξεις όσον αφορά το μαλλί σου. Έχοντας μελαχρινή επιδερμίδα υπάρχουν χρώματα που σου ταιριάζουν πολύ, άλλα που απλώς σου πάνε και μερικά που δεν ταιριάζουν καθόλου δυστυχώς.

Όσον αφορά τα χρώματα που δεν σου ταιριάζουν καθόλου είναι κυρίως εκείνα τα οποία βάφοντας τα μαλλιά σου θα αγριέψουν περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Για παράδειγμα, μια μελαχρινή μπορεί να αποφύγει τα ψυχρά χρώματα για τα μαλλιά της. Για παράδειγμα απόφυγε το γκρι και ασημί χρώμα όπως και το ανοιχτό ξανθό. Αυτά τα χρώματα λόγω της αντίθεσής τους με μια μελαχρινή επιδερμίδα, δεν είναι οι ιδανικές επιλογές.

Διάβασε επίσης:

Related articles

Πώς να δείχνετε ωραία φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα

Φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα μπορείτε να κάνετε μια τολμηρή...

Καραγενάνη: Τι είναι και ποια Οφέλη Έχει;

Η καραγενάνη είναι μια ουσία που χρησιμοποιείται ευρέως στη...

Roberto Cavalli: Έφυγε στα 83 του ο γνωστός Ιταλός σχεδιαστής

Ο Roberto Cavalli, ο εμβληματικός Ιταλός σχεδιαστής μόδας που...

Φορολογική Μεταχείριση των Βραχυχρόνιων Μισθώσεων Ακινήτων: Αναλυτικός Οδηγός από την KRS

Η βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων αποτελεί μία δραστηριότητα η οποία...
spot_img